De natuur leer je
je er midden in zit.

woensdag 5 februari 2020

Let op!
Deze activiteit is al geweest en werd gehouden op
woensdag 5 februari 2020

Open dag

Op woensdag 5 februari 2020 organiseren wij onze jaarlijkse open dag. U kunt dan samen met uw kind(eren) uitgebreid kennismaken met de school. Er is gelegenheid om lesdemonstraties bij te wonen.

De open dag is van 10.00 tot 12.00 uur.

Uiteraard heeft u de gelegenheid om met diverse medewerkers te praten. U kunt een kijkje nemen in de klassen en u kunt zich laten informeren over wat het vrijeschoolonderwijs nu precies inhoudt.

Bent u niet in de gelegenheid om de open dag te bezoeken, dan kunt u natuurlijk altijd een afspraak maken met onze directeur Rik Jacobs. Neem daarvoor contact op met onze administratie 072-561 86 02 of mail naar directie@rsteinerschool.nl.

Daarnaast organiseren we enkele kennismakingsochtenden. Belangstellenden kunnen dan vrijblijvend onze school in bedrijf bezoeken. U kunt in alle klassen zien hoe het vrijeschoolonderwijs in praktijk gebracht wordt.

De data kunt u terugvinden op de website.