Op onze school
krijg je zin in leren.

vrijdag 20 mei 2022

Informatieochtend nieuwe ouders

Om een indruk van onze school te krijgen, bent u welkom op eén van onze informatieochtenden.

We verzorgen in schooljaar 2021-2022 vier informatieochtenden van 9.00 u - 10.30 u voor nieuwe ouders.

dinsdag 23 november 2021

vrijdag 14 januari 2022

dinsdag 8 maart 2022

vrijdag 20 mei 2022

U kunt zich aanmelden voor een informatiemiddag via info@rsteinerschool.nl t.a.v. Carola Nieborg

Graag 1 ouder per kind!

De ochtend is bedoeld voor nieuwe ouders die overwegen hun kind(eren) bij ons aan te melden of dat al hebben gedaan via een voor-aanmelding en willen kennismaken met onze school.

Aanmelden van uw kind(eren) verloopt via onze website. Zie kopje Contact- aanmelden.

We raden u aan, als u nog geen voor-aanmelding heeft gedaan, om, voorafgaand aan de informatieochtend eerst te informeren of wij plek hebben voor uw kind, om eventuele teleurstellingen te voorkomen op de informatieochtend zelf.

Inlezen kunt u op onze eigen website en via de website: