Op onze school
krijg je zin in leren.

vrijdag 20 mei 2022

Let op!
Deze activiteit is al geweest en werd gehouden op
vrijdag 20 mei 2022

Informatieochtend nieuwe ouders

Om een indruk van onze school te krijgen, bent u welkom op één van onze informatieochtenden.

We verzorgen in schooljaar 2021-2022 vijf informatieochtenden van 9.00 u - 10.30 u (inloop vanaf 8.45 uur) voor nieuwe ouders.

dinsdag 23 november 2021

vrijdag 14 januari 2022

dinsdag 8 maart 2022

vrijdag 20 mei 2022 (VOL)

vrijdag 1 juli 2022

U kunt zich aanmelden voor een informatiemiddag via info@rsteinerschool.nl t.a.v. Carola Nieborg

De ochtend is bedoeld voor nieuwe ouders die overwegen hun kind(eren) bij ons aan te melden of dat al hebben gedaan via een voor-aanmelding en willen kennismaken met onze school.

Aanmelden van uw kind(eren) verloopt via onze website. Zie kopje Contact- aanmelden.

We raden u aan, als u nog geen voor-aanmelding heeft gedaan, om, voorafgaand aan de informatieochtend eerst te informeren of wij plek hebben voor uw kind, om eventuele teleurstellingen te voorkomen op de informatieochtend zelf.

Inlezen kunt u op onze eigen website en via de website: