Bewegen is goed
voor je lijf, je
hoofd en je hart.

Buitenschoolse opvang

De Vlinderboom biedt de buitenschoolse opvang aan op de Rudolf Steinerschool.

In het lokaal tegenover de 6e klas is een gezellige huiskamersfeer gecreëerd met een volledige keuken, een lekkere bank en leuk spelmateriaal.

Hier worden de kinderen vanaf 12.30 uur verwelkomd tot 14.45 of 18.30 uur. Om over te blijven omdat broertjes en zusjes later uit zijn of om gezellig met schoolgenootjes er een leuke middag van te maken. Lekker buitenspelen op de fijne pleinen van de school of knutselen, spelen en koken bij minder mooi weer. Zo mogen we gebruik maken van handenarbeid lokaal en de gymzaal.

De Vlinderboom biedt een lekkere lunch aan en alle voeding is op uitsluitend biologisch (dynamische) basis.

Wij zijn ook in de schoolvakanties geopend van 8.15 tot 18.30 uur en maken dan leuke uitstapjes en bieden ze een leuke vakantiedag aan. Dit doen we samen met de kinderen van de Sterrenzanger.

Interesse? Volg deze link voor meer informatie op de Rudolf Steinerschool.

Vragen over de opvangmogelijkheden voor je kind? Neem gerust contact op met de groep via alkmaar@devlinderboom-opschool.nl of kom na schooltijd even binnen wandelen. Wij nodigen jullie graag uit om een keer mee te komen lunchen.

Voor administratieve vragen en plaatsing kan je contact opnemen met Marieke van Esch op nummer 06-36 49 31 22 of via administratie@devlinderboom-opschool.nl

Buitenschoolse opvang