Bewegen is goed
voor je lijf, je
hoofd en je hart.

Onze school

Onze school ligt in de wijk Daalmeer. We hebben ongeveer 250 leerlingen van 4 tot 13 jaar, verdeeld over 10 groepen. Naast de klassenleerkrachten geven er drie vakleerkrachten les. Bovendien wordt er individuele hulp verzorgd door een remedial teacher. Voor leerlingen met een speciale zorg zijn hulpleerkrachten aangesteld. De leerlingenzorg wordt gecoördineerd door de intern begeleider.

Het schoolgebouw is onder organische architectuur gebouwd, hetgeen harmoniserend kan werken op de ontwikkeling van de kinderen. We hebben ruime groene schoolpleinen en tuinen, waar kinderen van alle leeftijden naar hartelust kunnen spelen. Klik hier voor het schooltuinplan.

Vanaf 1 augustus 2014 is de Sterrenzanger, vrijeschool in Oudorp, een nevenvestiging van onze school geworden. Ze vormen dan samen een organisatorische eenheid, waarin alle onderwijskundige zaken op elkaar zullen worden afgestemd.

De dagelijkse leiding berust bij directeur Rik Jacobs, bij wie u met al uw vragen terecht kunt. Bel gerust 072-561 86 02, of mail naar directie@rsteinerschool.nl

Onze school